Skip to content
Afilierea, un domeniu de activitate profitabil

Afilierea, un domeniu de activitate profitabil

Articole Optimizare
1. AMP sau PWA
2. AMP (Accelerated Mobile Page)
3. Optimizarea unui Blog
4. Serviciile SEO și Afacerile din mediul Online
5. Social Media Marketing și SEO
6. Densitatea cuvintelor cheie
7. Optimizare SEO, Magazin Online
8. Optimizare Campanii AdWords
9. Hyperlinkurile, Link-urile interne și externe
10. Securitate Web, Protejarea datelor de pe Website
11. Rata de Conversie, creșterea ratei de conversie
12. Marketing și SEO, pe reţelele de socializare
13. Ce este SEO
14. Unelte SEO, statistici și performanță
15. Magento, Prezentare și Informații
16. Raport SEO, scopul rapoartelor SEO
17. Afilierea, un domeniu de activitate profitabil
18. Web Design 2019, Informații
19. Moz, Autoritatea numelui de Domeniu

Afilierea, un domeniu de activitate profitabil și o idee bună pentru persoanele care dețin un blog de prezentare. Probabil v-ați întrebat cum fac unele persoane bani din afiliere! Poate aveți deja un site de afiliere pe care doriți să îl optimizați mai bine pentru a vă mări veniturile.

Afilierea în mediul online este una dintre cele mai bune modalități de a face bani. Cu strategia potrivită, puteți optimiza site-ul Dvs., pentru a atrage trafic organic potrivit, la rândul său, aducând mai multe venituri afiliate la bugetul Dvs.

Ce este Marketing-ul Afiliat?

Afilierea în mediul online este atunci când alegeți un produs pe care doriți să îl promovați și câștigați comisioane atunci când cineva îl achiziționează prin intermediul recomandărilor Dvs. Afilierea este una dintre cele mai fiabile modalități de a face bani online. Se popt face bani și din servicii de Link Building, dacă deții un website cu autoritate.

Înainte de a putea începe să acumulați venituri prin intermediul comisioanelor de afiliere, va trebui să aveți la dispoziție un conținut online substanțial și relevant. Astfel, să puteți promova produsele sau serviciile unei companii care acceptă marketing-ul afiliat. Cea mai ușoară modalitate de a construi o bază și de a face bani din promovarea produselor afiliate este prin crearea propriului site de afiliere.

Cum să construim un site afiliat folosind platforma WordPress

La ora actuală, există în Internet, o grămadă de platforme care oferă un website gratuit. Un blog în care să prezentați ce doriți. V-ați întrebat de ce fac acest lucru? Oare așa suflet bun au? Cine îți oferă ceva gratis în ziua de astăzi? Este întotdeauna mai bine să investiți niște bani în crearea site-ului dvs., propriu, mai ales dacă intenționați să aveți un viitor din serviciile de marketing afiliat.

Pentru majoritatea utilizatorilor, un site creat pe WordPress.org și găzduit tot acolo este soluția perfectă, deoarece vă oferă un control deplin asupra site-ului dvs., chiar dacă nu sunteți expert în tehnologie. Problema este că website-ul sau blogul respectiv, poate va deveni profitabil și este destul de greu să transferi conținutul pe un domeniu normal. Am întâlnit persoane disperate din cauza acestui lucru!

Nu aveți nevoie de un buget mare

Pentru dezvoltarea unui website, nu este nevoie să aveți un buget mare. Aveți nevoie de un nume de domeniu și ceva cunoștințe despre wordPress. Apoi, va trebui să creați conținut relevant, unde să adăugați serviciile sau produsele oferite de partenerii Dvs.

Un nume de domeniu este adresa site-ului Dvs., de exemplu seo.org.ro. Acest nume este ceea ce utilizatorii Dvs. vor scrie în browserele lor pentru a ajunge la site-ul Dvs. Din start va trebui să ne gândim că nu avem nevoie ca cineva să tasteze în browser numele website-ului Dvs., ci să vină pe website cu un click pe rezultatele organice Google, Yahoo, Bing sau alt motor de căutare.

Găzduirea uni website, este detul de ieftină la ora actuală. Am văzut companii de hosting care oferă spațiu la numai 2-3 Euro. Este adevărat, nu puteți avea prea multe în banii ăștia dar pentru început este OK.

Cum să începeți marketingul afiliat

Pentru a începe cu marketingul afiliat, va trebui să alegeți un subiect de nișă pentru site-ul dvs. Să alegeți produse bazate pe nișă și să începeți să creați conținut pe site-ul dvs. pentru a le promova.

Cea mai ușoară modalitate de a găsi un produs pe care doriți să îl promovați este să vă alăturați unui program de afiliere cum ar fi Amazon sau o companie din România.  Informații și opinii despre site-urile afiliate veți găsi cu tona în mediul online. Sfatul nostru este să citiți recenziile persoanelor care deja sunt afiliați pentru că sunt și companii neserioase, care nu plătesc.

Link-urile de afiliere

După selectarea unui produs, puteți obține un link de afilier și puteți promova produsul prin acel link de pe site-ul Dvs. Prezentarea poate fi făcută cu imagini, cu link-uri directe, etc. O altă opțiune este și Google AdSense, dar ce plătește Google, este ridicol însă, este și asta o opțiune.

Pe masura ce creșteți ca un marketer afiliat, veti folosi probabil acelasi link de afiliere pe multe articole de blog. Din acest motiv, gestionarea și organizarea legăturilor dvs. afiliate este esențială. Dacă utilizați un plugin de gestionare a link-urilor afiliate, cum ar fi ThirstyAffiliates, pentru WordPress, puteți organiza toate legăturile dvs. afiliate într-un singur loc. Astfel, găsirea și înlocuirea link-urilor nu va fi o problemă.

Back To Top