Skip to content
Magento, Prezentare și Informații

Magento, Prezentare și Informații

Articole Optimizare
1. AMP sau PWA
2. AMP (Accelerated Mobile Page)
3. Optimizarea unui Blog
4. Serviciile SEO și Afacerile din mediul Online
5. Social Media Marketing și SEO
6. Densitatea cuvintelor cheie
7. Optimizare SEO, Magazin Online
8. Optimizare Campanii AdWords
9. Hyperlinkurile, Link-urile interne și externe
10. Securitate Web, Protejarea datelor de pe Website
11. Rata de Conversie, creșterea ratei de conversie
12. Marketing și SEO, pe reţelele de socializare
13. Ce este SEO
14. Unelte SEO, statistici și performanță
15. Magento, Prezentare și Informații
16. Raport SEO, scopul rapoartelor SEO
17. Afilierea, un domeniu de activitate profitabil
18. Web Design 2019, Informații
19. Moz, Autoritatea numelui de Domeniu

Magento este familiar tuturor celor care se ocupă de eCommerce, magazine online. Cu toate acestea, chiar și acei proprietari de magazine online, care utilizează de fapt această soluție ca platformă pentru magazinul lor online, nu știu întotdeauna atât de mult despre aceasta. Acest CMS, are soluții și pentru optimizare SEO.

Vom încerca să rezolvăm această problemă și să vă spunem câteva lucruri pe care trebuie să le cunoașteți despre platforma CMS Magento.

Magento, Prezentare și Informații

Magento este cea mai complicată, funcțională și mai elaborată platformă din lumea eCommerce. Dacă doriți să aveți succes în mediul online, atunci este cu siguranță prin alegerea Magento, care vă va oferi tot ce aveți nevoie pentru a realiza acest lucru.

Magento crește rapid și văd acest lucru din anul 2018, iar comunitatea se extinde. Magento este, de asemenea, o soluție open source, care vă oferă destul spațiu pentru modificarea și personalizarea unui magazin online în funcțiune.

Ce ofera MagentoCe oferă Magento

Ultimul loc pentru a afla despre ce oferă Magento, este site-ul oficial www.magentocommerce.com. Magento Connect este catalogul tuturor extensiilor produse de dezvoltatorii Magento și partenerii acestei platforme. Un alt loc util este Magento Community Forum. Aici găsiți informații, sfaturi și destul de mult ajutor.

Forumurile sunt foarte avantajoase, oferindu-vă posibilitatea de a vă împărtăși experiența și de a găsi răspunsuri la eventualele problemele cu care vă confruntați. În afară de aceasta, există o mare varietate de site-uri utile și bloguri, create de specialiștii în dezvoltare Magento. Aceștia vă vor oferi o mulțime de sfaturi utile, cele mai recente știri și informații despre extensii, etc.

Cu toate acestea, o parte proastă constă în absența suportului real, astfel încât va trebui să așteptați o eternitate pentru ca cineva să vă răspundă la întrebarea Dvs. Acum ce să spunem! Nu găsești perfecțiune nicăieri și ar trebui să ne obișnuim cu acest lucru. Până anul trecut (2018), am fost foarte dezamăgit de acest CMS însă, la ultimile teste de configurare, am văzut schimbări majore.

Ce este Magento?

Magento este o platformă de comerț electronic creată pe tehnologie open source, care oferă comercianților online o flexibilitate excepțională și un control asupra conținutului, aspectului și funcționalității magazinului lor de comerț electronic. Oricum, indiferent cine va dezvolta un website pe această platformă, are nevoie de servicii SEO, pentru o vizibilitate mai bună în rezultatele organice ale motoarelor de căutare.

Care este arhitectura Magento? Care sunt diferitele versiuni ale Magento?

Arhitectura Magento, o aplicație tipică PHP MVC (Model-View-Controller), în care toți controlorii vor fi într-un singur dosar și toate modelele în altul, etc. Pe baza funcționalității lor, fișierele sunt grupate împreună, care sunt denumite module în Magento. O companie respectabilă care oferă servicii de Web Design, vă poate ajuta la configurarea acestui CMS.

Versiunea diferită a Magento include

 • Magento Enterprise
 • Magento .go
 • Magento Comunity

Ce tehnologie utilizează Magento?

Magento utilizează PHP ca limbaj de scripting pentru serverul web și MySQL pentru baza de date.

Care este diferența dintre Mage::getModel () și Mage::getSingletone () în Magento?

 • Mage::getModel (): Creează întotdeauna un obiect nou
 • Mage::getSingletone (): Se caută întotdeauna un obiect existent și, dacă nu, creează un obiect nou

Care sunt caracteristicile de bază ale Magento?

Caracteristicile de bază ale Magento includ:

 • Raportarea și analiza
 • Navigarea produselor și a catalogului
 • Conturile clientilor
 • Managementul comenzilor
 • Plată
 • Managementul site-ului
 • Livrare
 • Optimizare pentru motoarele de căutare
 • Promovații și instrumente de marketing
 • Verificări
 • Asistență internațională

Care este limitarea Magento?

Magento este susținut de PHP, comparativ cu alte soluții de e-commerce, Magento ar putea fi mai lent în performanță. Acest CMS se transformă într-un sistem complex dacă nu folosește programarea orientată pe obiecte. Magento necesită mult spațiu și memorie.

Cum puteți îmbunătăți performanța Magento?

Pentru a îmbunătăți performanța Magento:

 • Dezactivați jurnalul Magento
 • Combinați fișierele CSS / JS
 • Dezactivați modulele neutilizate
 • Cache MySQL Query
 • Activați cache-ul Magento
 • Activați compresia Gzip
 • Optimizați-vă imaginile

Cum puteți afișa un anumit număr de produse în Magento?

În blocul cu bare de instrumente veți vedea:

app/code/core/Mage/Catalog/Block/Product/List/Toolbar.php

există o metodă:

Funcția publică

setCollection ($ collection);

În interior există o bucată de cod:

$limit= (int)$this->get Limit();

If ($limit) {

$this ->_collection->setPageSize($limit);

} 

Trebuie să modificați limita variabila $limit; ar trebui să suprascrieți acest bloc în piscina locală, să nu se schimbe direct în miez. Pentru a vedea dacă clientul este invitat, puteți utiliza acest cod:

Mage:: getSingleton(‘customer/session’) -> isLoggedIn()

Magento ComunityAlegerea de a folosi acest CMS, este destul de scumpă dar dacă există posibilități financiare, atunci merită. Faptul că versiunea „Comunity”, este gratuită și versiunea comercială relativ ieftină, are efectul ei de înșelăciune asupra clienților. Chestia este că nu vei lucra niciodată cu Magento, la standarde mari, fără extensii suplimentare și fără ajutorul specialiștilor în dezvoltare.

Aici încep cheltuielile reale și vă pot spune că sunt mari. Angajarea unui specialist IT necesită destul de mulți bani, deoarece cererea pentru ei este întotdeauna ridicată.

Mutarea la Magento, pe un alt server nu este un pas simplu. Dacă credeți că experiența Dvs., anterioară cu alte platforme eCommerce, va fi foarte utilă în timp ce instalați Magento, sunteți pe un drum greșit. Fiți gata pentru eșecuri la început, înainte să gândiți mai departe. Fiți pregătiți să petreceți mult timp și energie în implementare, configurare și optimizare.

Există întotdeauna nenumărate resurse pentru a obține experiență și cunoștințe noi despre Magento. Puteți vizita oricare dintre evenimentele organizate de dezvoltatorii Magento, din diferite țări ale lumii. Verificați viitoarele conferințe Magento.

De reținut: nu contează că afacerea Dvs., este online. Întâlnirea cu oameni de afaceri de succes și cu oameni interesați de această platformă, este cea mai extraordinară experiență care va contribui în mare măsură la dezvoltarea afacerii Dvs., în mediul online.

Câteva detalii despre Magento

 • 2008 – anul în care lumea a aflat ce este Magento. De la apariția sa pe piață soluția a început să crească într-o viteză fără precedent și a devenit în curând un lider al lumii eCommerce
 • peste 220 de furnizori din întreaga lume vând Magento
 • peste 410 angajați lucrează în compania Magento din întreaga lume
 • mai mult de 4000 de descărcări ale acestui CMS, sunt efectuate în fiecare zi
 • peste 2500 extensii au fost dezvoltate de diferiți dezvoltatori Magento
 • aproximativ 110 000 de magazine online, sunt create pe baza platformei Magento eCommerce
 • mai mult de 400 000 de persoane sunt membri ai Comunității Magento

Deci, ce mai aștepți? Încercați Magento și vedeți cât de benefic poate fi! Utilizați deja o altă platformă? Nu este o problemă cu serviciul de migrare dacă ne contactați. Putem transfera datele Dvs., produsele, clienții și comenzile în numai câteva ore.

Back To Top