Skip to content

Promovare Web, Inbound marketing

Promovarea Web, este un serviciu strategic, care are ca scop creșterea traficului organic și să adapteze un website după psihologia consumatorilor. Campaniile media tradiționale au locul lor însă, noua eră necesită o experiență personalizată.

Consumatorul dorește să știe dacă produsul sau serviciul Dvs., este mai mult decât cuvinte puternice și revendicări exagerate. Consumatorul dorește să înțeleagă beneficiile și se bazează mai mult decât oricând pe feedback-ul de la alți consumatori. Servicul de promovare Web, are ca scop să facă cunoscute utilizatorilor, serviciile sau produsele oferite de compania Dvs.

O nouă formă de Marketing Online

Marketingul pe Internet și promovarea Web, a unui website, ating o nouă formă de marketing. Aceasta permite să conectați consumatorii și publicul țintă la produsele oferite de compania Dvs. Spre deosebire de campaniile media tradiționale, care sunt forțate publicului țintă, marketingul online, are un impact mult mai mare și conduce la un grad mai mare de conversie.

La ora actuală, consumatorul dorește să primească informații la alegerea sa. Suntem sătui de reclamele TV sau radio. În mediul online, primești informații despre ceea ce dorești. Acest tip de Marketing Online, se mai numește și „Inbound Marketing”, adică interacțiunea voită, cu accepul tău.

Promovarea Web, are o validare pozitivă, în timp ce „marketingul off-line” sau campaniile tradiționale media, tind să transmită consumatorilor vibrații negative. Gama noastră de servicii pentru Promovare Web, include strategii de marketing online, care vor ajuta website-ul Dvs., să urce în rezultatele organice ale motoarelor de căutare.

Formular Promovare Web

Back To Top