Skip to content
Ce este SEO

Ce este SEO

Articole Optimizare
1. AMP sau PWA
2. AMP (Accelerated Mobile Page)
3. Optimizarea unui Blog
4. Serviciile SEO și Afacerile din mediul Online
5. Social Media Marketing și SEO
6. Densitatea cuvintelor cheie
7. Optimizare SEO, Magazin Online
8. Optimizare Campanii AdWords
9. Hyperlinkurile, Link-urile interne și externe
10. Securitate Web, Protejarea datelor de pe Website
11. Rata de Conversie, creșterea ratei de conversie
12. Marketing și SEO, pe reţelele de socializare
13. Ce este SEO
14. Unelte SEO, statistici și performanță
15. Magento, Prezentare și Informații
16. Raport SEO, scopul rapoartelor SEO
17. Afilierea, un domeniu de activitate profitabil
18. Web Design 2019, Informații
19. Moz, Autoritatea numelui de Domeniu

Ce este SEO – înainte de a arunca o privire la tehnicile și aspectele generale ale serviciilor SEO în 2019, să începem cu primul capitol care se referă la termenii de bază. Deci, bine ați venit la ghidul final ce este SEO și informații de optimizare pentru începători! Sunteți nou în SEO, sau doriți să aveți cunoștințe minime? Vă întrebați cum funcționează și ce contează cel mai mult în 2019? În acest material vom încerca să explicăm în detaliu despre bazele SEO și ce este SEO, în 2019?

Ce este SEO și cum se aplică!

Search Engine Optimizațion (SEO), sau optimizare pentru motoarele de căutare. Un proces de îmbunătățire a pozițiilor în rezultatele organice (neplătite) ale motoarele de căutare. Cu cât website-ul, este mai sus în rezultatele organice, va crește numărul de vizitatori și clienți. Istoria SEO, datează din anii ’90, când au apărut pentru prima dată motoarele de căutare. În zilele noastre, este o strategie de marketing esențială și o industrie în creștere.

Dacă doriți să învățați SEO, trebuie să aveți în vedere că necesită o mulțime de activități creative, tehnice și analitice. Există multe tehnici cu scopuri diferite, cu toate acestea, punctul principal va rămâne același. Optimizarea SEO, influențează motoarele de căutare pentru a avea rezultate organice de top. Mai exact, SEO este despre afișarea produselor sau serviciilor potrivite, persoanelor interesate.

Structura și codul sursă

Nu este vorba doar despre o structură perfectă sau un cod sursă perfect. Un website trebuie să fie completat cu un conținut de calitate, optimizat și adaptat nevoilor publicului Dvs. Asigurați-vă că, conținutul publicat de Dvs., este suficient de bun pentru a fi preluat de alte site-uri web. SEO este o disciplină complexă care are nevoie de toată atenția. Interesant este că serviciile SEO, evoluează tot timpul, astfel încât site-ul Dvs., va trebuie să țină mereu pasul cu schimbările algoritmilor motoarelor de căutare.

De ce ar trebui să învăț ce este SEO?

Motoarele de căutare, cum ar fi Google, Bing, Yahoo! și altele, indexează site-urile web pentru a crea o comandă bazată pe algoritmi de clasificare diferiți. Putem identifica acesti algoritmi? Da și nu! Google utilizează mai mult de 200 de factori de clasificare și forte mulți sunt secreți. Putem enumera câția factori standard, care trebuiesc aplicați oricărui model de website și anume:

 • Conținut proaspăt și relevant
 • Backlink-uri
 • Optimizare SEO on-page
 • Optimizare SEO off-page

Motoarele de căutare sunt folosite de utilizatorii de internet atunci când caută ceva. Toată lumea cu o afacere în mediul online, ar dori să fie acel „ceva”, din primele pozitii nu-i așa? Nu contează dacă vindeți un produs, serviciu, sau scrieți un articol pe blog, optimizarea pentru motoarele de căutare este o necesitate.

Website-ul Dvs., trebuie indexat de motoarele de căutare altfel, afacerea nu va avea succes.

Activitățile companiei noastre SEO, îmbunătățesc clasamentul Dvs. în pagina cu rezultate organice ale motoarelor de căutare (SERP). Clasamentele de top înseamnă trafic mai mare. Dacă traficul este constant, acesta va aduce conversii și avantaje pentru companie. Dacă doriți să aveți succes în mediul online, va trebui să faceți SEO.

Cum pot învăța SEO? Am nevoie de ajutorul cuiva?

Chiar și schimbările de bază pot aduce o mare diferență în modul în care motoarele de căutare văd site-ul Dvs. web. În acest articol „Ce este SEO”, vom acoperi majoritatea subiectele critice și elementele de bază î SEO. Veți câștiga suficiente cunoștințe pentru a continua să faceți SEO, pe cont propriu.

Dacă vă întrebați cum să învățați SEO, avem un răspuns simplu pentru Dvs., – veți avea nevoie de o grămadă de studiu și practică. Cel mai bun lucru este că puteți găsi tone de informații pe internet, (inclusiv acest ghid SEO), dar ar trebui să alegeți cu înțelepciune materialele citite. În plus, puteți participa la diferite cursuri sau seminarii web.

Dacă nu doriți să investiți timp și stres, puteți solicita asistență consultanților SEO, specialiștilor sau agențiilor SEO, din România. Rețineți că acest mod necesită investiție și uneori, destul de mare.

On-page SEO, partea tehnică a website-ului

On-page SEO, înseamnă optimizarea site-ului Dvs. pentru a afecta rezultatele organice ale motoarelor de căutare. Este tot ce puteți aplica website-ului Dvs., de la conținut și aspecte tehnice până la proiectare. Aceste servicii se aplică înainte ca website-ul să fie activ pentru motoarele de căutare și în general, în urma unei analize SEO:

 • Titluri și descrieri
 • Conținut
 • Structura URL-urilor
 • Optimizarea imaginilor
 • Viteza de încărcare în browser, prin optimizarea fișierelor CSS și JS

Off-page SEO, promovare sau Marketing Online

Off-page SEO, acoperă toate activitățile pe care le faceți pentru a îmbunătăți autoritatea numelui de domeniu, autoritatea paginilor, prin obținerea de backlink-uri de pe alte site-uri web. La ora actuală există multe modalități de a le obține:

 • Acumularea backlink-urilor (Link Building)
 • Blogging
 • Social Media Marketing
 • Adăugare de conținut proaspăt și relevant
 • Cooperarea cu factorii de influență principali
Back To Top