Skip to content
Securitate Web, Protejarea datelor de pe Website

Securitate Web, Protejarea datelor de pe Website

Articole Optimizare
1. AMP sau PWA
2. AMP (Accelerated Mobile Page)
3. Optimizarea unui Blog
4. Serviciile SEO și Afacerile din mediul Online
5. Social Media Marketing și SEO
6. Densitatea cuvintelor cheie
7. Optimizare SEO, Magazin Online
8. Optimizare Campanii AdWords
9. Hyperlinkurile, Link-urile interne și externe
10. Securitate Web, Protejarea datelor de pe Website
11. Rata de Conversie, creșterea ratei de conversie
12. Marketing și SEO, pe reţelele de socializare
13. Ce este SEO
14. Unelte SEO, statistici și performanță
15. Magento, Prezentare și Informații
16. Raport SEO, scopul rapoartelor SEO
17. Afilierea, un domeniu de activitate profitabil
18. Web Design 2019, Informații
19. Moz, Autoritatea numelui de Domeniu

Securitate Web, Protejarea datelor de pe Website – din ce în ce mai mult, persoanele rău intenționate încearcă să acceseze informații inaccesibile acestora, care se află pe un computer sau pe un anumit website. Ei au nevoie în primul rând de anumite informații privind cărțile de credit sau alte informații confidențiale.

De fiecare dată acțiunile lor devin din ce în ce mai sofisticate și mai complicate. Pentru a vă proteja eficient împotriva lor, trebuie să fiți conștienți de metodele lor de bază, de hacking și de a obține informații importante. Specialiștii noștri în domeniul SEO, vă pot ajuta la securitatea website-ului, a serverului sau la recuperări de date.

Securitate Web, Protejarea datelor de pe Website

Iată tehnicile de bază pe care le utilizează cel mai adesea, precum și măsurile de precauție și protecție:

Atacarea platformei pe care se află website-ul, informația. Pentru a vă proteja maxim de acest lucru, plasați-vă informațiile pe site-uri cu un limbaj complex de programare, iar serverul să fie limitat exclusiv la rețeaua internă. Autentificarea suplimentară a utilizatorului va fi un plus suplimentar pentru protecția dvs.

Hacking cu parole – Sursa parolei poate fi un script lansat de hackeri, care va citi toate informațiile introduse pe tastatură și îl va transmite intrușilor. Protecție nu există! Cu cât parola este mai complexă, cu atât mai greu este ca scriptul să o recunoască. Dacă parola este alcătuită din simboluri superioare și minuscule, caractere și cifre, hoții digitali vor putea mai greu să ajungă la informațiile dvs.

Protecție slabă a computerului – Datorită absenței antivirusului, a sistemului de operare pirat și a actualizărilor neinstalate, materialele dvs., secrete pot fi furate. Pentru a vă proteja, trebuie să configurați protecția, să utilizați un paravan de protecție și să instalați actualizările necesare de pe site-ul oficial al furnizorului.

Lipsa scanării obișnuite – O astfel de neglijență poate duce la pierderea totală a datelor. Pentru a salva informațiile stocate pe site, se recomandă efectuarea unei scanări PCI trimestriale prin serviciul Trustwave.

Lipsa de patch-uri de sistem – Nerespectarea acestui lucru duce adesea la blocarea tuturor datelor. Este mai ușor pentru atacatori să fure informații dacă nu aveți cea mai recentă versiune a patch-urilor. Trebuie doar să apese un singur buton, iar virusul va pătrunde în centrul de securitate și te va lipsi de accesul la propriile documente.

Brutus, un alt truc al hackerilor

Brutus este un alt truc al hackerilor. Brutus este similar cu hacking-ul pentru parole, dar se aplică într-un mod diferit. Hacking-ul parolei se face prin citirea informațiilor, în timp ce Brutus implică hacking cu parolă prin culegere.

Desigur, puteți avea o parolă complexă, formată din numere, dar dacă parola conține numele dvs. și anul nașterii, acest lucru îl face mult mai ușor de spart. De asemenea, această metodă poate fi utilizată pentru a detecta o parolă similară pe alte servicii.

Prin urmare nu utilizați aceeași parolă pe diferite site-uri și schimbați parola mai des. Acest lucru se aplică parolelor de la FTP, utilizatori de baze de date și conturile de pe website.

Protecția datelor cu ajutorul .htaccess

O altă metodă dovedită este protecția cu ajutorul fișierelor .htaccess. Aceste fișiere ajută la configurarea și îmbunătățirea securității site-ului. Datorită acestora, puteți instala multe configurații suplimentare care vă vor ajuta să construiți un sistem de protecție împotriva hacking-ului.

De asemenea, datorită fișierului .htaccess, editarea parametrilor de sistem va fi mai sigură pentru dvs., deoarece se întâmplă fără a afecta fișierul de configurare principal, ceea ce înseamnă că este posibil să se elimine posibilitatea unui accident de sistem din cauza ștergerii fișierului de sistem.

SSL, securitate, HTTPS://

Protocolul SSL (https://), este un alt ajutor indispensabil în protecția site-ului web. Datorită acesteia, se stabilește o conexiune sigură între server și browserul utilizatorului. Informațiile sunt transmise într-o formă codificată prin HTTPS.

Hacking-ul unui site devine mult mai dificil, deoarece codarea poate fi decriptată doar cu o cheie specială, ceea ce creează multe dificultăți pentru hackeri și complică sarcina de hacking.

Hacking fără utilizarea mijloacelor tehnice. Această metodă este rar utilizată, dar există. Pentru a obține o parolă, atacatorii se prezintă ca personal de suport tehnic sau administratori și solicită o parolă. Odată ce le oferiți parola acestora, puteți să vă luați la revedere de la documente pentru totdeauna.

Există o singură măsură de securitate împotriva acestei metode: aveți grijă cu cine vă permiteți accesul la informațiile de conectare ale contului.

Moderarea și administrarea site-urilor rămân cele mai bune metode de a proteja site-ul de hacking. Moderarea include monitorizarea în timp real a site-ului și controlul tuturor „nodurilor” site-ului, curățarea zilnică a site-ului de spam și reparația rapidă a oricăror modificări tehnice pe site. Administrarea presupune calcule statistice și urmărirea schimbărilor de conținut.

Verificarea securității website-ului. Nu este nevoie să explicați de ce este importantă verificarea securității. Pentru a preveni atacurile de pe website-ul dvs., trebuie să știți dacă site-ul dvs., Web are certificat SSL sau este https.

Prin urmare, cu ajutorul instrumentului de verificare a securității site-ului, veți fi alertat despre orice probleme pe care le poate avea site-ul dvs.

Back To Top